Logo B&R Bouwgroep

B&R Bouwgroep, goed voor 590 medewerkers en een geconsolideerde omzet van 215 miljoen euro speelt een toonaangevende rol en innoveert voortdurend in de eerder traditionele bouwsector. De dochterbedrijven van B&R vullen elkaar hieraan op alle vlakken aan.

In de bedrijfsruimten op het industrieterrein Hoge Mauw in Arendonk vinden de meeste dochterbedrijven een passend onderdak, verder heeft zij vestigingen in Antwerpen, Tessenderlo en Ternat.

De bedrijven van B&R Bouwgroep specialiseren zich elk in een specifieke bouwsector. Talrijke bouwdisciplines komen in de groep aan bod: van schrijnwerkerij tot bouwbedrijf, van grond- en afbraakspecialist tot leider in bestratingswerken, van prefab betonproducent, tegel- en natuursteenleverancier tot expert in energiezuinige houtskeletbouw. Voor de ontwikkeling van bouwprojecten in eigen beheer staat B&R Development centraal. Ook de import, distributie en promotie van innovatieve bouwmaterialen zoals Carbon-wapening heeft zijn plaats in het concern met B&R Building Materials.


Realisaties

Dat B&R Bouwgroep steeds innoverend probeert te zijn bewijst de nominatie voor de Belgian Building Innovation Award. Met dochterfirma’s Hooyberghs, Verheyen Betonproducten en B&R Building materials (C-grid Carbon Wapening) wist B&R Bouwgroep de nominatie in de wacht te slepen met haar Hybride zelfdragende CarbonCast sandwichpanelen in architectonisch beton toegepast in diverse Design & Build-projecten.

Arkana, pionier in houtskeletbouw, focust op energiezuinig bouwen en bouwt de ecologische woningen van de toekomst. Zij werd voor haar vooruitstrevendheid beloond en genomineerd voor de ECO Belgian Building award.


Lees meer op www.benrbouwgroep.be